Header image

Site tools

Contact

 
Mercatorlaan 1200 3528 BL, Utrecht
Domus Medica  
   
Contact
  E-mail ons
Meer contactinformatie...

Zoeken

Inloggen

CASH 3 & NVvL Symposium 26 en 27 januari 2023

CASH 3 & NVvL Symposium 26 en 27 januari 2023

CASH 3 & NVvL Symposium 26 en 27 januari 2023

Na een prachtig jaar waarin de Nederlandse Vereniging voor Longchirurgie (NVvL) samen met haar leden en relaties heeft stilgestaan bij het lustrum van de vereniging, kijken we nu uit naar de volgende editie van het NVvL congres. Deze gaat traditiegetrouw weer fysiek plaatsvinden in combinatie met de Dutch Lung Surgery Course (CASH-3) op 26 & 27 januari 2023.

Klik hier voor het programma

Dit jaar vindt het symposium plaats in het Anatomiegebouw in Utrecht; eerder onderdeel van de faculteit diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht. Het symposium staat in het teken van de laatste longchirurgische technieken en research ontwikkelingen in Nederland en sluit op 27 januari af met een walking dinner.

Op donderdag 26 januari vindt voorafgaand aan het NVvL congres op dezelfde locatie de Dutch Lung Surgery Course (CASH-3) plaats. De CASH-3 scholingscursus is opgezet voor differentianten longchirurgie, fellows longchirurgie (jonge klaren) en chirurgen die de certificering tot longchirurg via een zij-instroom traject behalen. Het betreft een verplicht dag- en avondprogramma met voordrachten en hands-on trainingen. Het thema van deze scholing is: ‘Niet kleincellig longcarcinoom’.

LET OP: deelname is verplicht voor de certificering tot longchirurg

Wij kijken er naar uit u in Utrecht te mogen ontvangen!

Hartelijke groet,
De NVvL congres organisatie commissie,

P.J. van Huijstee
Eelco Veen
Geertruid Marres
Yvonne Vissers
David Heineman
Nike Hanneman
Niek Hugen
Sjoerd Nell

Klik hier voor registratie