Header image

Site tools

Contact

 
Mercatorlaan 1200 3528 BL, Utrecht
Domus Medica  
   
Contact
  E-mail ons
Meer contactinformatie...

Zoeken

Inloggen

Nieuws

Nieuws

Graag informeren wij u over twee congres- en cursusdata voor volgend jaar. De CASH-3 cursus vindt plaats op donderdag 25 januari 2024. Deze cursus is verplicht voor differentianten longchirurgie en zij-instromers. Daarnaast nodigen wij u van harte uit voor het NVvL congres op vrijdag 26 januari 2024.

Meer informatie

Op 11 april heeft de webinar over Plan van Aanpak netwerk- en expertzorg oncologische zorg plaats gevonden.

Bekijk hier de presentatie.
 

22-3: Het Zorginstituut heeft de reactie op het conceptplan van aanpak netwerk- en expertzorg oncologie uitgesteld. Het is nog niet duidelijk of de webinar maandag a.s. door kan gaan. Meer informatie volgt z.s.m.

***

21-3: Maandag 27 maart om 19.30 uur organiseren de NVCO, NVGIC en NVvL een webinar.

Na een prachtig jaar waarin de Nederlandse Vereniging voor Longchirurgie (NVvL) samen met haar leden en relaties heeft stilgestaan bij het lustrum van de vereniging, kijken we nu uit naar de volgende editie van het NVvL congres. Deze gaat traditiegetrouw weer fysiek plaatsvinden in combinatie met de Dutch Lung Surgery Course (CASH-3) op 26 & 27 januari 2023.

Klik hier voor het programma

Wellicht heeft u inmiddels vernomen dat het NVvL Lustrum Congres dat in eerste instantie eind januari 2022 zou plaatsvinden i.v.m. de corona situatie niet kan doorgaan en zal worden uitgesteld. De nieuwe datum voor het NVvL Lustrum Congres is 7 & 8 april 2022.

Klik hier voor meer informatie

 

Op 27 & 28 januari 2022 vindt het NVvL congres plaats. Tijdens deze tweedaagse lustrum editie hebben we een aantal interessante sprekers voor u uitgenodigd die u niet alleen bijpraten over de innovaties op medisch inhoudelijk gebied, maar die u ook aan het denken zetten over de uitdagingen die ons vak in de toekomst te wachten staan.

Het thema van het congres is:

‘Longchirurgie van morgen: een veranderend speelveld?’, (nieuwe spelregels of andere interpretatie)

Verdere informatie volgt binnenkort.

Pagina's