Header image

Site tools

Contact

 
Mercatorlaan 1200 3528 BL, Utrecht
Domus Medica  
   
Contact
  E-mail ons
Meer contactinformatie...

Zoeken

Inloggen

Nieuws

Nieuws

Na een prachtig jaar waarin de Nederlandse Vereniging voor Longchirurgie (NVvL) samen met haar leden en relaties heeft stilgestaan bij het lustrum van de vereniging, kijken we nu uit naar de volgende editie van het NVvL congres. Deze gaat traditiegetrouw weer fysiek plaatsvinden in combinatie met de Dutch Lung Surgery Course (CASH-3) op 26 & 27 januari 2023.

Klik hier voor het programma

Wellicht heeft u inmiddels vernomen dat het NVvL Lustrum Congres dat in eerste instantie eind januari 2022 zou plaatsvinden i.v.m. de corona situatie niet kan doorgaan en zal worden uitgesteld. De nieuwe datum voor het NVvL Lustrum Congres is 7 & 8 april 2022.

Klik hier voor meer informatie

 

Op 27 & 28 januari 2022 vindt het NVvL congres plaats. Tijdens deze tweedaagse lustrum editie hebben we een aantal interessante sprekers voor u uitgenodigd die u niet alleen bijpraten over de innovaties op medisch inhoudelijk gebied, maar die u ook aan het denken zetten over de uitdagingen die ons vak in de toekomst te wachten staan.

Het thema van het congres is:

‘Longchirurgie van morgen: een veranderend speelveld?’, (nieuwe spelregels of andere interpretatie)

Verdere informatie volgt binnenkort.

Afgelopen 27 en 28 januari vonden de Dutch Lung Surgery Course en het symposium van de Nederlandse Vereniging voor Longchirurgie plaats. De livestreams zijn opgenomen en te bekijken via de leden login pagina onder vergaderstukken 2021 ALV stukken.

Pagina's