NVvL voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVvL ledencontent.

15 oktober 2021

NVvL Lustrum congres - 27 & 28 januari 2022

NVvL Lustrum congres - 27 & 28 januari 2022

Op 27 & 28 januari 2022 vindt het NVvL congres plaats. Tijdens deze tweedaagse lustrum editie hebben we een aantal interessante sprekers voor u uitgenodigd die u niet alleen bijpraten over de innovaties op medisch inhoudelijk gebied, maar die u ook aan het denken zetten over de uitdagingen die ons vak in de toekomst te wachten staan.

Het thema van het congres is:

‘Longchirurgie van morgen: een veranderend speelveld?’, (nieuwe spelregels of andere interpretatie)

Uiteraard kunnen we een lustrum niet onopgemerkt voorbij laten gaan, zeker niet na de uitdagende periode die wij met zijn allen het afgelopen jaar beleefd hebben en waar we nog steeds iedere dag mee te maken hebben. Wij kijken er naar uit om samen met u deze mijlpaal te vieren. Niet alleen ontvangen we u graag in een exclusief voor de NVvL afgehuurd hotel, maar we genieten ook samen van een culinair diner en een feestelijke avond.

CASH 3
Voorafgaand aan het NVvL Lustrum congres zal op woensdag 26 januari opnieuw de Dutch Lung Surgery Course (CASH 3) plaatsvinden.  Als thema zullen het mediastinum en benigne longpathologie centraal staan. Het onderwijs is opgezet voor differentianten longchirurgie, fellows longchirurgie (jonge klaren) en chirurgen die de certificering tot longchirurg via een zij-instroom traject behalen. Inschrijving voor deze cursus vindt ook plaats via deze website. LET OP: deelname is verplicht voor de certificering tot longchirurg

Wij kijken er naar uit u weer persoonlijk te ontmoeten!

Meer informatie over het programma vindt u op de congreswebsite www.nvvlcongres.nl(link is external). U kunt zich via deze website ook inschrijven. I.v.m. de situatie waarin we ons nog steeds begeven willen we graag tijdig weten of u deelneemt. We vragen u dan ook om zich te registreren vóór vrijdag 22 oktober 2021.

Klik hier voor meer informatie