NVvL voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVvL ledencontent.

30 januari 2019

NVEC congres 2019, 18 april 2019

NVEC congres 2019, 18 april 2019

Het 15e congres van de Nederlandse Vereniging voor Endoscopische Chirurgie (NVEC) vindt plaats op Donderdag 18 april 2019 in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Vanuit de verschillende centra, ditmaal aangezwengeld uit de regio’s Nijmegen, Eindhoven en Den Bosch en de verschillende vakgebieden, gynaecologie, urologie, abdominale chirurgie, kinderchirurgie en thoraxchirurgie worden de nieuwste ontwikkelingen besproken. Belangrijk focus hierbij is hoe we vernieuwingen in en rond de operatiekamer kunnen integreren om onze operaties slimmer te maken. Te denken valt aan image guided surgery, virtual reality, innovatie en robotica.

Het thema is dan ook Innovate to Perform.

Er zal een middagprogramma voor operatieassistenten zijn met nadruk op laparoscopische vaardigheden. Voor onderzoekers is er de mogelijkheid abstracts in te sturen. De 3 best-abstracts mogen hun presentatie houden in de plenaire sessies. Ook wordt er een prijs uitgereikt voor het beste en meest innovatieve abstract.

Wij verwelkomen u graag op 18 april in de Beurs van Berlage en eventueel ook al op woensdag 17 april bij de Masterclasses voor AIOS die georganiseerd worden.

Bijgevoegd treft u het programma (link is external) aan. U kunt zich nu registreren(link is external) én een abstract(link is external) indienen.
Meer informatie zie www.nvec.nl(link is external).